Meubels

De producten van Anno2015 zorgen voor het gevoel van thuiskomen. We kunnen onze banken en tafels aanpassen aan uw wensen. Wilt u een grotere bank of tafel zodat deze beter in uw interieur past. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Kussens

Wil je meer knusheid en gezelligheid in huis? Kussens zijn hier de perfecte oplossing voor! Wij verkopen zowel sierkussens onder ons private label als van andere merken.

Lampen

Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw huis. Wij zijn altijd op zoek naar mooie en aparte toevoegingen voor interieurs. Een voorbeeld van de bijzondere producten van Anno2015 zijn deze prachtige lampen. 

Accessoires

Onze exclusieve accessoires halen wij overal vandaan. Anno2015 gaat graag voor u op zoek naar dat ene mooie item wat uw interieur compleet maakt. Neem vooral een kijkje in onze woonwinkel in Ledeacker – Sint Anthonis voor de mooiste accessoires en ontdek het zelf.

ERVAAR DE GASTVRIJHEID EN DE BELEVING VAN "ANNO2015"

Bij ANNO2015 in Ledeacker – Sint Anthonis hebben we een grote liefde en kennis voor bijzondere interieurs. Wij kiezen voor materialen en kleuren die net even iets anders zijn en uw huis een unieke, exclusieve uitstraling geven. Kijk gerust lekker rond in onze mooie woonwinkel in Ledeacker – Sint Anthonis en laat u inspireren…

BEZOEK

socials & CONTACT

ERVAAR DE GASTVRIJHEID EN DE BELEVING VAN "ANNO2015"

Bij ANNO2015 woonwinkel in Ledeacker – Sint Anthonis hebben we een grote liefde en kennis voor bijzondere interieurs. Wij bieden interieuradvies en verkopen meubels en accessoires. Wij kiezen voor materialen en kleuren die net even iets anders zijn en uw huis een unieke, exclusieve uitstraling geven. Kijk gerust lekker rond in onze mooie winkel en laat u inspireren…

BEZOEK

SOCIALS & CONTACT