Reviews

12/06/2024

Na lang twijfelen hebben wij afgelopen jaar onze woonkamer een flinke facelift gegeven met hulp van Monique. Het is echt prachtig geworden, sfeervol en gedurfd! Monique heeft goed geluisterd naar onze wensen maar ons ook uitgedaagd uit onze comfort zone te stappen. Met haar hulp en die van Edwin genieten wij nu van een interieur waar wij ons helemaal thuis voelen.

Marc en Janneke
11/06/2024

Over alles is nagedacht, ze zijn op de hoogte van al het nieuws en staan volledig achter hun producten. Vriendelijkheid, gastvrijheid en dankbaarheid is een simpel gegeven bij de eigenaren. Niets is teveel en alles is oke, voor een leuk cadeau kun je terecht in de prachtige winkel. Absoluut de moeite waard om binnen te lopen en contact te zoeken!

Ester
10/06/2024

Wij zijn super tevreden over de mooi meubels die wij gekocht hebben bij ANNO 2015 met heel goed advies en superieure hulp in de opzet en de kleur keuze van de meubels door de lieve Monique en Edwin

Ze zijn professioneel , weten goed advies te geven en houden van hun vak .

Ze gaan mee met de groei en ontwikkeling van meubels en de wensen van de klant

Kortom een mooie winkel en een echte aanrader

Ze staan voor vak en hun klanten

Henri en Claudia

Henri en Claudia
10/06/2024

Anno2015 is een zeer fijne zaak! Ze nemen echt de tijd voor je en kijken mee naar mogelijk opties en keuzes. Wij voelde ons zeer welkom en hebben veel inspiratie op kunnen doen.

Saar
10/06/2024

ANNO 2015 straalt luxe uit even als de meubels. wij zijn heel blij met ons geheel nieuwe interieur. De klant is bij Monigue oprecht koning. De persoonlijke uitlevering van de meubels is zeer speciaal Chapeau Monique en Edwin

Annemiek en Arie
10/06/2024

Wij waren al geruime tijd op zoek naar nieuwe meubels .En kwamen uiteindelijk uit bij Anno 2015 terecht. Van voormalig fietsenzaak omgetoverd tot een zeer smaakvolle en luxe meubelzaak. Daar hebben wij tot onze tevredenheid onze slaag geslagen.Bij Monique en Edwin is de klant oprecht koning.Speciaal is ook dat zij na een grondige inspectie de meubels hoogst persoonlijk bij je afleveren Chapeau een aanrader!!!

Annemiek en Arie
09/06/2024

Een hele mooie winkel, salontafel gekocht en nog steeds heel blij. Goede service van Monique en haar man. Geen vraag is teveel en ze doen de moeite om het anders voor je uit te zoeken. Ook voor lekkere thee kan je daar terecht ik kom er graag;)

Jennifer
08/06/2024

Wij zijn erg tevreden over Anno 2015. Mooie zaak. De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook verlenen ze zeer goede service. Het is zeer de moeite waard om een kijkje te nemen bij Anno 2015!

Sjors en Pam
08/06/2024

Wat een prachtige winkel hebben wij in het dorp . Er wordt altijd meegedacht en een professioneel advies gegeven . Kortom een aanrader

Diana en Raymond
08/06/2024

We zijn heel blij met deze prachtige winkel en deskundig advies in ons dorp. . Met recht een gevoel van thuiskomen en je ziet altijd wel iets moois in de winkel . Goed advies en deskundigheid . Regelmatig ook leuke activiteiten zoals workshops . Kortom een aanrader

Diana

Laat een review achter